lauantai 13. syyskuuta 2014

Ihanaa, viikonloppu !

Olipas rankka viikko takana. Oli sellainen fiilis, että ei ois jaksaa duunissa viikonloppuna. Tuossa oli takana pitkä putki kun jouduin olemaan duunissa kaikki viikonloput. Olihan se aika puuduttavaa, kun ei viitsinyt kovin keikoillakaan pyöriä. Onhan niitä arkivapaitakin kiva saada, mutta joskus niitä ei ole kuin yks viikossa. Yhdenpäivän vapaata on kyllä aika turhia, ei niissä ehdi oikein tehdä mitään, just kun heräät, ni päivä onkin jo ohi. Nojoo, ei nyt niin, yleensä vapaapäivinä herään klo 11-12. Joskus on vielä kiva hengailla sängyssä pidempään, sellainen laiska vapaapäivän aamu. Juoda teetä ja kuunnella musaa. Tällä hetkellä on mieli ihan hyvä, ei oo niin ärsyttävä fiiliskään.

Oon pyrkintyt lähtee lenkille joka päivä, mutta ei oo kyllä ihan jokapäivä jaksanut, no ei se mitään, silloin voimistelen ja pompin himassa. Parissa viikossa sain muuten painoakin alas. Tais olla jotain 3,5kg. Hyvällä alulla siis. Vielä on pitkä matka ihannnepainoon. Ihan luottavaisin mielin, mutta nyt ei saa tapahtua samaa romahdusta, kyllä sen huomaa kun laiskistuu ja yhtäkkiä ei jaksakaan tehdä mitään.

Nyt on siis alkanut mulla viikonloppu. Kohta lähdössä pyöräilemään. Kauppaankin sitä voisi mennä. Hedelmiä ja kasviksia. Nam.
Ja jee, tänään katselen vähän lätkää. Myös voisi muutaman leffankin katsoa, jos ehtii. Mutta nyt menen nauttimaan tästä aurinkoisesta syyspäivästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti